Velg først produkt: RÅGO, RÅGO+ eller RÅGO Din.

Deretter velger du ønsket oppstartsdato, og leveringsfrekvens: Hver uke - eller hver 2. uke

Trykk til slutt kjøp. Du blir ledet videre til handlekurv og betaling.

Langbord i det fri (inkl kålsafari)
Langbord i det fri (inkl kålsafari)
Årets store sommerarrangement! Vi besøker grønnsaksprodusenter, rusler i åkeren og samler ingredienser til kveldens middag. Vi serverer sesongens grønnsaker og grillmat fra Stene Gård. Maten nyter vi ute i det fri. Prisen er inkludert èn alkoholenhet. Ved dårlig vær trekker vi inn i Gildehallen på Myraunet Gård. Tid: Fredag 10. august 2018. kl 17:00 for safarideltakere kl 19:00 for de som kun vil være med på middagen Sted: Myraunet Gård
690,00 NOK Kjøp
Langbord i det fri (uten kålsafari)
Langbord i det fri (uten kålsafari)
Årets store sommerarrangement! Vi besøker grønnsaksprodusenter, rusler i åkeren og samler ingredienser til kveldens middag. Vi serverer sesongens grønnsaker og grillmat fra Stene Gård. Maten nyter vi ute i det fri. Prisen er inkludert èn alkoholenhet. Ved dårlig vær trekker vi inn i Gildehallen på Myraunet Gård. Tid: Fredag 10. august 2018. kl 17:00 for safarideltakere kl 19:00 for de som kun vil være med på middagen Sted: Myraunet Gård
590,00 NOK Kjøp
Rågo Liten
Rågo Liten
Abonnement på en grønnsakskasse, med 9-10 enheter av lokalproduserte råvarer. Inneholder gulrot, potet, salat, og andre varer etter sesong. 
313,00 NOK Kjøp
Rågo
Rågo
Abonnemet på en grønnsakskasse, med 13-15 enheter av lokalproduserte råvarer. Inneholder gulrot, potet, agurk, løk, salat, og andre varer etter sesong.
368,00 NOK Kjøp
Rågo +
Rågo +
Abonnement på en grønnsakskasse, med 19-21 enheter av lokalproduserte råvarer. Inneholder gulrot, potet, agurk, løk, salat og andre varer etter sesong.
524,00 NOK Kjøp
Rågo DIN
Rågo DIN
RÅGO Din abonnement (minstepris 368,-). Komponer din helt egen RÅGO-kasse og velg blant lokale varer som er dyrket/produsert i Trøndelag.  Når du fyller kassen, vil prisen vises øverst. Kassens fyllingsgrad vises i %. Du kan maksimalt fylle i varer til 100%.  Pakketillegg (80,- NOK) blir lagt til når du kommer til handlevognen.
368,00 NOK Kjøp