Ovnsstekt Rosenkål

Ingredienser:

400g rosenkål
½ gul løk
1 fedd hvitløk
3 skiver bacon
1 god neve revet ost
1 ts dijonsennep
1 ts smør
Revet parmesan
Bunt rosmarin
Salt
Pepper

Slik gjør du:

Skjær vekk stilken på rosenkålen og ta vekk de første bladene om nødvendig. Del de deretter i to.

Hakk løk og ha løken og rosenkålen i panna med smøret. Stek det på middels varme mens du rører i ca 5 min.

Ha i salt, presset hvitløk og dijonsennep, rør og la det surre i enda noen minutter til rosenkålen begynner å få gyllen farge.

Skjær baconet i små biter og stek til de blir sprø.

Ta panna med rosenkålen av plata og tilsett bacon og ost. Bland godt, og rasp parmesan og strø haket rosmarin over det hele før du setter det inn i stekeovnen på 200c i ca 20 minutter.

Tips

Rosmarin og bacon finnes i nettbutikken på raago.no. #ukensekstra

Download (PDF)