Handlevognen er tom!

Ingredienser:
Coleslaw
-¼ hodekål
-2 gulrøtter
-En neve hakket purreløk
-En neve hakket rød mizuna
-Majones
Majones
-3 eggeplommer
-3 dl rapsolje
-1 ts dijonsennep
-4 ss eddik
-Saften av ½ mandarin
-Salt & pepper
Slik gjør du:
Kutt hodekål og skrellet gulrot i tynne strimler. Hakk opp litt purreløk og mizuna og sett det til side.
Kjør eggeplommene med dijonsennep i foodprosessoren, og start og hell olje i blandingen.
Begynn med en tynn stråle, og hell veldig forsiktig de 30 første sekundene så majonesen ikke skiller seg.
Ha i resten av oljen, og la det blande seg ordentlig før du tilsetter eddik og saften av mandarinen.
Smak til med salt & pepper.
Bland alle ingrediensene sammen. Server som pålegg, sidesalat eller tilbehør.
Tips
Egg fra søstrene Moksnes og rapsolje fra Helberg gård finnes i nettbutikken. #ukensekstra
Download (PDF)