Minipavlova med bringebær

Ingredienser:

Pavlovabunn

-6 eggehviter
-4 dl sukker
-1 ts maizena
-2 ts hvitvinseddik

 

Topping

-Pavlovakrem
-Bringebær
-Pasjonsfrukt
-Hakkede pistasjnøtter

Slik gjør du:

Visp 6 eggehviter til massen blir hvit og tykk. Tilsett sukkeret litt etter litt i mens vispen går. Til slutt tilsetter du maizena og hvitvinseddik. Kjør massen til den blir stiv og glinsende i utseende.

 

Kle en stekefom med bakepapir, og bruk to spiseskjeer for å forme 8 passe store runde former, med et lite søkk i midten. Sett de inn i ovner på 150 grader i 30-40 minutter. Her må man passe på så de ikke blir for hardt stekt!

 

Avkjøl på rist før du fyller en og en med krem, bringebær, pasjonsfrukt og pistasjnøtter.

 

Nytes med god samvittighet!

Tips

Egg og bringebær finnes i nettbutikken. #ukensekstra

Download (PDF)