Potetsalat

Ingredienser:

Salat

-En hel RÅGO pose med potet
-Ca 3 never aspargesbønner
-½ rødløk
-Hakket estragon

 

Vinaigrette

-3 ss olivenolje
-1,5 ss honning
-1 ss eddik
-1 ts dijonsennep
-1 ss sitronjuice
-1 fedd hvitløk
-Salt & pepper
-Hakket estragon

Slik gjør du:

Kok potetene og skrell de mens de er varme. La de avkjøle seg, og del de deretter i terninger på ca 3x3 cm.

Kok vann, og ha i aspargesbønnene. Kok de i ca 2 min før du siler av vannet. Skrell løken og skjær den i løvtynne skiver.

Legg alle ingrediensene over i en bolle.

Bland alle ingrediensene til vinaigretten og hell det over i bollen. Vend forsiktig alle grønnsakene inn i vinaigretten. Dryss gjerne litt ekstra estragon over det hele før du serverer.

Tips

Nydelig som tilbehør til grillmat!

Download (PDF)