Rødkålsalat

Ingredienser:

(4 porsjoner)
300 g rødkål
2 epler
2 dl Crème fraîche
1 ss eplecidereddik
1 ts Dijon sennep
1⁄2 ss sukker
1⁄2 ts salt

Lammepølser fra Stene Gård
Ovnsstekte poteter og rotgrønnsaker

Slik gjør du:

Skjær rødkålen i tynne strimler og riv eplet med den grove siden av rivjernet. 
Ha Crème fraîche i en bolle og rør inn sennep og eddik. Smak til med sukker og salt. Vend inn rødkål og epler.
Sett kålsalaten kjøling en stund før servering.

Server med lammepølse fra Stene Gård eller annen smaksrik pølse, ovnsstekte poteter og rotgrønnsaker. 

 

 

Tips

Kålsalat eller coleslaw er også godt til hamburger, karbonader og fiskekaker.

 

 

Download (PDF)