Handlevognen er tom!

Ingredienser:
125 g smør
5 dl melk
50 g gjær
2 ts salt
2 ss honning
Ca 15 dl mel (blanding
av spelt og hvetemel)
Fyll:
pesto fra Ytre Viken
eller hjemmelaget,
oppskrift her
Egg, sammenvispet
Havsalt
Slik gjør du:
Bland alt det tørre. Smelt smøret og tilsett melk, rør blandingen og honning inn i det tørre.
Elt deigen godt sammen og la heve til dobbelt størrelse. Del deigen i to. Kjevle ut emnene til en flat og avlang form (ca. ½-1 cm tykk), og bre pesto jevnt utover. Rull sammen til en pølse, og skjær i tykke skiver.
Legg på en plate med bakepapir, og la stå til heving i ca. 20 minutter.
Pensle med egg og strø over litt havsalt. Stekes i ca. 8 minutter ved 250o til de er gylne og fine. Avkjøl på rist.