Handlevognen er tom!

Ingredienser:
(4 porsjoner)
6 poteter
1 hjertesalat
1 squash
Spinat
Ca. ½ boks
Cherrytomater
Ca. 200 g varmrøkt laks
Dressing:
1 båt hvitløk
1 ss hvitvinseddik
2 ss flytende honning
1 ts sennep
8 ss olivenolje
Salt og pepper
Slik gjør du:
Finhakk hvitløk og bland alt til dressingen, visp godt. Smak til med salt og pepper. Kok potetene møre, hell av kokevannet og la de dampe fra seg litt før du skjærer dem i skiver.
Skyll salaten og spinaten, del hjertesalaten i grove biter. Bruk en ostehøvel og lag strimler av squash, uten den myke kjernen. Fordel poteter, salat, spinat, tomater og squash utover et fat med biter av makrell på toppen. Hell over dressingen.
Tips
Rømmedressing er også godt til denne salaten. Smak til med sitron, gressløk og litt sukker.