Handlevognen er tom!

Ingredienser:
50 g mandelflak
10 dl kinakål, strimlet
150 g sukkererter, delt i to
En bunt reddiker,
i tynne skiver
En bunt vårløk,
i tynne skiver
(inkludert det grønne)
1 ½ dl koriander, finkuttet
Dressing
1 ss + 1 ½ ts riseddik
1 ss sukker
1 ss soyasaus
½ hvitløk, finhakket
¼ ts sesamolje
¼ ts malt ingefær
En klype cayennepepper
1 dl majones
Slik gjør du:
Rist mandlene gylne i en tørr panne.
Bland kinakål, sukkererter, reddiker, vårløk og koriander i en stor bolle.
Rør sammen ingrediensene til dressingen, og pisk til alt sukkeret er oppløst. Pisk inn majonesen.
Rett før servering vend dressing og mandler forsiktig inn sammen med grønnsakene.
Kilde: www.simplyrecipes.com