Lun rosenkålsalat

Ingredienser:

300 g sopp
1 pk bacon
1 stk rødløk
2 ss smør
Salt og pepper 
300 g rosenkål
150 g brokkoli
1 boks marinert fetaost
Friske urter etter smak

 

Slik gjør du:

Skjær frisk sopp, rødløk og bacon i biter. Stek alt sammen i smør i en varm panne/gryte. 
Rens rosenkål og del brokkolien i mindre buketter. Kokes møre i lettsaltet vann. Hell av vannet. (tips: avkjøl gjerne i isvann for å stoppe kokeprosessen. Da beholder rosenkålen fargen. Pass på så grønnsakene ikke blir overkokt, de skal ha litt tyggemotstand) 
Smelt en stor klatt smør i en kjele, dryss over litt salt og bland alt sammen. 
 
Anrett rosenkål- og soppblandingen i dype tallerkener. Topp med marinert fetaost og friske urter. (vi erstattet feta med hvit geitost og strødde til slutt over ristet sesamfrø og tørkede tranebær)
 
Server gjerne med godt brød.
 
Kilde: frukt.no