
Ingredienser:
400 g kjøttdeig av kylling eller storfe
2 gulrøtter, revet
200 g kål, finstrimlet
50 g glassnudler
1 rød chili, finhakket
1-2 hvitløksfedd,
finhakket
2 ss soyasaus
2 ss Oyster sauce
(Østerssaus)
1 ss Ketjap Manis
Vårrullark
Slik gjør du:
Forvarm ovnen til 225 0C. Kok opp vann, ha i glassnudler. Slå av platen og la trekke i ca. 4 min. Skyll nudlene i kaldt vann. La renne av og klipp i mindre biter.
Stek kjøttdeig. Når den er nesten ferdig, tilsett hodekål og stek til kålen er myk. Ha i gulrøtter, chili og hvitløk. Stek litt til.
Bland i glassnudlene, og smak til med soyasaus, østerssaus og Ketjap Manis. Avkjøl.
Legg ut vårrullarkene, ha på ca. 2 ss av blandingen og rull sammen, se anvisning på pakken. Legg utover på bakepapirkledt stekeplate. Pensle med olje. Stek i ca. 10 min.
Server gjerne med sojasaus, søt chilisaus, ris og salat.