Fylt hjertesalat

Ingredienser:

(4 porsjoner)
200 g karbonadedeig
200 g svinekjøttdeig
2 ss revet ingefær
1 rød chili
Salt, pepper
1 ts muscovado light
(eller annet sukker)
Saft og skall fra 
en halv lime
1 hjertesalat
1 neve fersk koriander

Dressing
1 ss soyasaus
1 ts muscovado light
Saft fra en halv lime
En klype revet ingefær
Ørlite sesamolje 
0,5 chili, hakket

 

Slik gjør du:

Stek kjøttdeig tørr i stekepanne med salt og pepper.
Tilsett hakket chili, revet ingefær, finraspet limeskall, limesaft og muscovadosukker og la surre videre.
Bland ingrediensene til dressing.
Fordel kjøttet på salatbladene, ha over dressing og hakket koriander – og server. 

Kilde: Kjøkkenveien, Ukeadressa 28. juni 2014

Tips

Bytt ut kjøttet med rå laksefilet. Skjær i terninger, legg i salatblader, ha på dressing og koriander – server.