
Ingredienser:
6 store egg
1 dl melk
1 ss olivenolje og/eller smør
½ løk, finhakket
1 hvitløk, finhakket
½ squash
1 rød paprika, i småbiter
½ fennikel, i småbiter
60 g Chevre (myk, hvit geitost)
Finhakket gressløk
½ ts salt
Pepper
Slik gjør du:
Visp sammen egg og melk i en bolle, tilsett salt og smak til med pepper.
Varm olje i en stekepanne. Tilsett løk, hvitløk, squash, paprika, fennikel og gressløk. Stek på svak varme til løken blir myk. Hell egge-blandingen over grønnsakene. La stivne litt, før du smuldrer over geitosten. Stekes på svak varme til den har stivnet helt og begynner å få farge. (alternativt stekes i ovn på 200 grader i ca. 15 min i en ildfast form)
Dryss over finhakket gressløk før servering. Server med salat og brød.
Tips
Bruk gjerne restemat i omeletten. Chevre kan byttes i en annen smaksrik ost.
Download (PDF)