Ramen med Pak Choy

Ingredienser:

Buljong etter ønske
½ l vann
4 ss eplecider-eddik
1 ts rød curry paste
1 ss brunt sukker
1 ts stjerneanis
¼ ts pepper
2 ss soyasaus
1 fedd hvitløk
4 skiver fersk ingefær
Lime

Nudler etter ønske
Egg
Gulrot
Koriander
Pak Choy

Slik gjør du:

Skjær ingefær, hvitløk og koriander i tynne skiver. Ha alle de første 11 ingrediensene i en kasserolle, og rør sammen på middels varme. Ingefær, hvitløk og koriander skal tas ut etter det har kokt i ca 5 minutter. La kraften småputre i mens du koker nudler og egg hver for seg. Pak Choy skal kun trekke i kokende vann i 30 sekunder, før den legges i isvann.

Legg nudlene i en skål. Kutt små strimler av gulrot, hakk koriander og skjær Pak Choy i to. Del egget og legg alle ingrediensene oppå nudlene, før du heller kraften oppi.

 

Tips

Topp med sesamfrø, lime, Siracha.