Handlevognen er tom!

Ingredienser:
600 g romanesco og/eller brokkoli
¼ rødløk, finhakket
100 g spekeskinke
(evnt. bacon)
Dressing
3 ss majones
3 ss olivenolje
1 ½ ss eplecidereddik
2 ts dijonsennep
1 ts flytende honning
(evnt. Lønnesirup)
1 hvitløk, revet
¼ ts havsalt
Slik gjør du:
Skjær romanesco og brokkoli i små buketter. Ikke kast stilken, men del den i småbiter.
Finhakk rødløk, og sprøstek spekeskinke.
Bland ingrediensene til dressingen. Ha i romanesco og brokkoli, rødløk og sprøstekt spekeskinke.
Tips
Vegetar: erstatt skinke med en neve gresskarkjerner og en neve mandelflak. Bland med 1 ss soyasaus, ½ ts honning (el. lønnesirup) og ¼ ts paprikapulver. Legg på bakepapir, og stek ved 180 g i 10 min.