Personvernerklæring for Trondheims Kjøkkenhage AS (RÅGO)
Som kunde og abonnent i RÅGO må du godkjenne denne personvernerklæring ved registrering på våre nettsider. 

Denne personvernerklæring beskriver hvilke opplysninger RÅGO samler inn om deg som kunde eller besøkende på våre internettsider, hvordan og hvorfor vi samler inn og bruker opplysningene samt hvordan vi ivaretar våre kunders rettigheter og regler i personvernlovgivninge.
 
Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en fysisk person, f.eks. navn, bostedsadresse eller epostadresse. 
 
Lagring av kontaktinformasjon/personopplysninger 
RÅGO innhenter kontaktinformasjon når du registrerer deg og/eller bestiller et abonnement på våre nettsider. De opplysningene vi henter inn er følgende: 
  • Fornavn og etternavn, 
  • Adresse, 
  • Telefonnummer, 
  • Epostadresse og 
  • Eventuelt etasje eller annen informasjon hvis det er relevant for våre sjåfører.
  • Din aksept til å bruke informasjonen til markedsføring via e-post og/eller mobil.
  • Kjøpshistorikk fra tidligere bestillinger/ordrer.
Når du besøker våre nettsider registrerer vi automatisk informasjonskapsler (cookies) og IP-adresse som brukes til å gi deg tilpasset informasjon og den samme handlekurven når du kommer tilbake en senere gang.
 
Hvordan RÅGO benytter dine personopplysninger
RÅGO benytter informasjonen først og fremst til å kunne administrere kundeforholdet ditt. Opplysningene gir oss også muligheten til å analysere, tilpasse og forbedre våre produkter og til å kommunisere med deg. 
 
Du kan til enhver tid avslutte ditt abonnement hos oss, vi vil da slette personopplysninger vi har lagret så sant disse ikke er knyttet til historiske kjøp du har gjort.
 
RÅGO er databehandleransvarlig for informasjonen som blir hentet inn. Vi bruker samarbeidspartnere som databehandler for å behandle og lagre på vegne av RÅGO. Denne formen for lagring og databehandling kan skje innenfor EU/EØS-området. I den utstrekning vi deler personopplysninger med databehandler stiller vi strenge krav om informasjonssikkerhet til dem. Vi inngår skriftlige avtaler hvor vi stiller tydelige krav om å følge gjeldende personvernlovgivning, inkludert kravene til informasjonssikkerhet. Dine opplysninger vil ikke bli brukt av andre enn RÅGO.
 
Oppbevaring av opplysningene
Vi oppbevarer personopplysningene kun så lenge det er nødvendig ut fra de formål som er beskrevet ovenfor eller for å oppfylle bestemte lovkrav. Dette betyr at lagringstiden for ulike typer opplysninger varierer. Bokføringsloven gjør at fakturaopplysninger må lagres i minst 5 år. Kontaktopplysninger blir lagret i inntil to år etter at du har avsluttet et abonnement hos oss.
 
Ta kontakt ved spørsmål
Om du har spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på info@raago.no eller ringe oss på telefon.