1) Du velger matkasse - RÅGO Liten, Medium, Stor eller Valgfri.

Ønsker du at vi overrasker deg, velger du standardkassene (RÅGO Liten, RÅGO Medium og RÅGO Stor)

Ønsker du selv å velge blant lokale grønnsaker, kjøtt, spekemat, bakevarer, juice og marmelader, velger du RÅGO Valgfri.

2) Vi henter råvarene, vasker og pakker dem.

Hver uke plukker vi sesongens friske råvarer fra gårdene på Frosta. Etter at du har bestilt hos oss, bestiller vi hos produsentene her på Frosta. Så henter vi råvarene nærmest rett fra åkeren, eller fra vinterlageret. Vi tar råvarene med til våre lokaler, hvor de kontrolleres og pakkes i våre solide trekasser.

3) Vi leverer råvarene hjem til deg!

Når råvarene er pakket i RÅGO kasser, kjører våre sjåfører de ut til deg med våre biler. Vi bruker egne sjåfører fordi vi mener det gir best opplevelse og forutsigbarhet for deg som kunde. Sjåførene kjenner området og adressen din, og finner lettere frem hver gang. Vi bruker egne biler, fordi du lett skal kjenne oss igjen når vi kommer inn i gata di, og du kan være trygg på at vi kun transporterer mat i våre biler. 

 


 

RÅGO - en matkasse, levert i en klassisk trekasse

Vi leverer råvarene i en klassisk og solid trekasse som gjenbrukes. Vi mener ordentlige råvarer fortjener ordentlig innpakning. RÅGO-kassa tar seg dessuten godt ut på kjøkkenbenken. Hver uke vaskes kassa før den igjen brukes på nytt.

 

Levering

Etter at vi har mottatt en bestilling fra deg, kontakter vi deg så snart vi har plassert din adresse i vårt rutesystem og kan bekrefte hvilken ukedag vi leverer til din adresse. Samtidig avtaler vi hvilken uke første levering finner sted.

Vi leverer hver uke, mandag - torsdag mellom kl. 16-22, og vi sender en SMS til din mobiltelefon ca 10 minutter før vi leverer.

 

Leveringssteder

RÅGO-kassene leveres i områdene Trondheimsområdet, se link: Hvor vi leverer

 

Leveringsintervall

For å sikre at du alltid har friske råvarer leverer vi så ofte som mulig hjem til deg. Samtidig ønsker vi at minst mulig mat blir kastet, derfor leverer vi enten hver uke, hver 2. eller 3. uke slik at du kan kombinere størrelse og leveringsfrekvens etter ditt behov. 

 

Sesongvariasjon

Råvarene varierer etter sesong. Det være seg grønnsaker, eller andre varer som kjøtt. I vår sesongkalender kan du se når de forskjellige råvarene høstes og kan leveres (se RÅGO sesongkalender).